13 травня 2020 року було відкрито засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

13 травня 2020, 16:49

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

1. Розгляд підготовленого до другого читання проекту Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо планування використання земель (реєстр. № 2280) перенесено на наступне засідання Комітету.

 2. Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до Закону України «Про державну підтримку сільського господарства України» та інших законів Україні щодо функціонування Державного аграрного реєстру та удосконалення державної підтримки виробників сільськогосподарської продукції, поданий народними депутатами України Чернявським С.М., Чорноморовим А.О., Нікітіною М.С. та іншими (реєстр. № 3295 від 30.03.2020), прийняти за основу.

3. Рекомендувати Верховній Раді України направити Програму діяльності Кабінету Міністрів України на доопрацювання із врахуванням пропозицій Комітету. Підтримати пропозиції Комітету до Програми діяльності Кабінету Міністрів України та винести на наступне засідання Комітету доопрацьовану редакцію пропозицій для прийняття остаточного рішення.

4. Обговорення актуальних питань законодавчого регулювання ринку молока і молочних продуктів перенесено на наступне засідання Комітету.

Продовження засідання відбудеться 15 травня 2020 року об 11 год. 00 хв. у режимі відеоконференції.