17 березня 2021 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

17 березня 2021, 18:16

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

1. Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення законодавства України у сфері дитячого харчування у відповідність до вимог законодавства ЄС, поданий народними депутатами України Мезенцевою М.С., Вінтоняк О.В., Мельником П.В. та іншими (реєстр. № 4554), прийняти за основу.

 

2. Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення правового регулювання страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою, поданий Кабінетом Міністрів України (реєстр. № 5104), прийняти за основу. Дане рішення направити до Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, визначеному головним з опрацювання даного законопроекту.

 

Також на засіданні було продовжено обговорення основних положень проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення права працівників державних сільськогосподарських підприємств, установ, організацій на одержання земельної частки (паю), друге читання (реєстр. № 3012-2).