Порядок денний засідання Комітету 19.05.2021

19 травня 2021, 09:00

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

 

1. Інформація Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України і Міністерства юстиції України щодо ситуації, яка склалася у зв’язку з скасуванням Окружним адміністративним судом міста Києва рішень Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі про припинення спеціального розслідування щодо імпорту в Україну деяких азотних добрив.

 

2. Про інформацію Голови Фонду державного майна України Сенниченка Д.В. щодо Меморандуму про співробітництво з Держпродспоживслужбою та поточний стан приватизації підприємств агропромислової галузі, переданих Фонду державного майна України Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України у 2019-2021 роках.

 

3. Про проект Закону про організації водокористувачів та стимулювання гідротехнічної меліорації земель, поданий народними депутатами України Чорноморовим А.О., Чернявським С.М., Чайківським І.А. та іншими, повторне перше читання (реєстр. № 5202 від 04.03.2021).

 

4. Про проекти законів про внесення змін до деяких законів України (щодо спрощення процедур експертизи, реєстрації сортів рослин та обігу насіння), поданий народними депутатами України Халімоном П.В., Сольським М.Т., Чернявським С.М. та іншими (реєстр. № 3680 від 18.06.2020) та про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сортів рослин, насіння та садивного матеріалу, поданий народними депутатами України Тарутою С.О., Буймістер Л.А. (реєстр. № 3680-1 від 06.07.2020).

 

5. Інформація голів підкомітетів Комітету з питань аграрної та земельної політики про стан законопроектної роботи.

 

6. Про затвердження розкладу засідань Комітету з питань аграрної та земельної політики на червень 2021 року.

 

7. Різне