15 грудня 2021 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

15 грудня 2021, 16:33

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

 

1. Включити до  порядку денного шостої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення положень стосовно вчинення нотаріальних та реєстраційних дій в процесі набуття прав на земельні ділянки (реєстр. № 6199 від 23.11.2021) та за наслідками розгляду законопроекту в першому читанні, відповідно до пункту 1 частини першої статті 114 Закону України “Про регламент Верховної Ради України”, прийняти його за основу.

 

2. Підтримати підготовлену до другого читання порівняльну таблицю проекту Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення якості харчових продуктів, у тому числі тих, що споживаються дітьми (реєстр. № 5148) з урахуванням висловлених зауважень та пропозицій, та рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений проект у другому читанні та в цілому як Закон в редакції Комітету із подальшим техніко-юридичним доопрацюванням.

 

3. Підтримати пропозиції Комітету до проекту Плану законопроектних робіт на 2022 рік.

 

4. Затвердити розклад засідань Комітету з питань аграрної та земельної політики на січень 2022 року.

 

Перенесено розгляд  питань порядку денного:

-    про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення права працівників державних сільськогосподарських підприємств, установ, організацій на одержання земельної частки (паю), друге читання, реєстр. № 3012-2

-    інформація Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів відповідно до запропонованих питань.