26 січня 2022 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

26 січня 2022, 17:17

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

 

1. Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо харчових продуктів та інших об'єктів санітарних заходів, поданий Кабінетом Міністрів України (реєстр. № 6248 від 01.11.2021), повернути суб’єкту права законодавчої ініціативи на доопрацювання.

 

3. Затвердити пропозиції Комітету до проекту порядку денного сьомої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

 

4. Затвердити Звіт про роботу Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики за період роботи шостої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

 

5. Затвердити План роботи Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики на період роботи сьомої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

 

6. Затвердити розклад засідань Комітету з питань аграрної та земельної політики на лютий 2022 року.

 

Також на засіданні:

розпочато обговорення положень проекту Закону про внесення змін до частини першої статті 208 Земельного кодексу України (щодо сприяння будівництву аеропортів), поданий народними депутатами України Тищенком М.М., Лабою М.М., Негулевським І.П. (реєстр. № 6187 від 19.10.2021);

заслухано і обговорено інформацію Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів відповідно до запропонованих питань;

розглянуто презентацію законопроектів щодо удосконалення порядку фінансування ведення Державного земельного кадастру.