18 квітня 2022 року у режимі відеоконференції відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

18 квітня 2022, 15:12

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

1. Рекомендувати Верховній Раді України включити проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей регулювання земельних відносин в умовах воєнного стану (реєстр. № 7289) до порядку денного сьомої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання та за наслідками його розгляду в першому читанні, відповідно до ст.114 Закону України «Про Регламент Верховної Ради України», прийняти його за основу і в цілому як Закон з урахуванням пропозицій Комітету з техніко-юридичними правками.

 2. Підтримати пропозиції Комітету до проекту Закону про внесення змін до деяких законів України щодо першочергових заходів реформування сфери містобудівної діяльності (реєстр. № 7282). Дане рішення надіслати до Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, визначеному головним з опрацювання даного законопроекту.