10 травня 2022 року у режимі відеоконференції відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

10 травня 2022, 12:09

 

За результатами розгляду питання порядку денного прийнято рішення:

1. Переглянути рішення Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики від 2 травня 2022 року (протокол № 90).

2. Підтримати порівняльну таблицю, підготовлену до другого читання до проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей регулювання земельних відносин в умовах воєнного стану (реєстр. № 7289), з пропозиціями внесеними від Комітету, та із внесеними змінами та редакційними уточненнями її положень.

3. Рекомендувати Верховній Раді України прийняти проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей регулювання земельних відносин в умовах воєнного стану (реєстр. № 7289) у другому читанні та в цілому як Закон в редакції, запропонованій Комітетом, а також у разі його прийняття як Закону доручити Комітету разом з Головним юридичним управлінням Апарату Верховної Ради України здійснити редакційне та техніко-юридичне доопрацювання його тексту.

Також на засіданні було заслухано інформацію ДПСС щодо обгрунтування цін (тарифів) на платні послуги, які надаються Держпродспоживслужбою. За результатами обговорення рекомендовано направити звернення.