ПРИВІТАННЯ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА – ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ!

14 серпня 2022, 09:00

 

Народні депутати України – члени Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики щиросердечно вітають працівників ветеринарної медицини із професійним святом – Днем працівника ветеринарної медицини!

Професія, якій ви присвятили своє життя – одна з найнеобхідніших у нашому суспільстві. Від вашої невичерпної енергії, міцних знань і вмінь та наполегливості значною мірою залежить забезпечення ветеринарного та епізоотичного благополуччя, ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринництва і охорони довкілля, життя і здоров’я людей.

Вагоме значення ваша професія набула сьогодні, коли Україна, попри військову агресію, отримала статус кандидата на вступ до Європейського Союзу – від вас залежить безпека продовольчого благополуччя багатьох країн світу. Ваша праця безпосередньо впливає на розвиток тваринництва в Україні, посилення конкурентоспроможності нашого сільського господарства та харчової галузі на світових ринках. Від результатів вашої роботи залежить благополуччя країни, безпека харчових продуктів, а, значить, і здоров’я людей, що споживають їх.

Велика вдячність вам за високий професіоналізм, відповідальність, відданість справі, вимогливість у роботі, високі професійні знання, а також за зусилля, спрямовані на забезпечення епізоотичного благополуччя та продовольчої безпеки.

Від усього Комітету бажаємо вам, вашим родинам та близьким миру, міцного здоров’я, щастя, прихильності долі та процвітання!