10 березня 2023 року у режимі відеоконференції відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

10 березня 2023, 14:52

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

1. Підтримати звернення до Прем’єр-міністра України Шмигаля Д.А. про надання висновку щодо продовження граничних строків розрахунків за окремими операціями з експорту та імпорту товарів, установлених Національним банком України.

2. Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо вдосконалення системи управління об’єктами інженерної інфраструктури меліоративних систем державної власності (реєстр. № 7577) за наслідками розгляду в першому читанні, відповідно до статті 114 Закону України «Про Регламент Верховної Ради України», прийняти за основу з можливістю його доопрацювання відповідно до частини першої статті 116 Регламенту Верховної Ради України.

3. Підтримати звернення до обласних військових адміністрацій щодо надання інформації, необхідної для проведення засідань робочої групи при Комітеті з питань аграрної та земельної політики щодо вивчення проблем очищення земель сільськогосподарського призначення від вибухонебезпечних предметів.

Також на засіданні було розглянуто презентацію основних положень проекту Закону про державне регулювання сфери захисту рослин (реєстр. № 8340)