Порядок денний засідання Комітету 06.10.15

02 жовтня 2015, 10:30

ПорядОк деннИЙ

засідання Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин

 

6 жовтня  2015 року о 14:00  год.

вул.  Грушевського, 5,  конференц-зала

                                                                                                                                                                                               

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

1.      Про проект Закону України «Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо правової долі земельних ділянок, власники яких померли», внесений  народними депутатами України Кулінічем О.І., Кутовим Т.В.,  Мушаком О.П., Бакуменком О.Б., Івченком В.Є., Кучером М.І.,  Лунченком В.В., Кривенком В.В., та ін., (реєстр. № 3006 від 01.09.2015 р.)

Доповідь: Кулініч О.І. – народний депутат України

Співдоповідь: Корнацький А.О. – голова підкомітету 

 

2.      Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо відумерлої спадщини на землі         сільськогосподарського призначення», внесений  народним депутатом України Вадатурським А.О., (реєстр. № 3006-1 від 07.09 .2015 р.)

Доповідь: Вадатурський А.О. -  народний депутат України

Співдоповідь: Корнацький А.О. – голова підкомітету 

 

3.      Про проект Закону України «Про внесення змін до cтатті 15 Закону України "Про оренду землі" (щодо індексації орендної плати за    земельні ділянки)», внесений  народним депутатом України Вадатурським А.О., (реєстр. № 2083а від 16.06.2015р.)     

Доповідь:     Вадатурський А.О. -  народний депутат України

Співдоповідь: Корнацький А.О. – голова підкомітету 

 

4.      Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо поліпшення умов оформлення оренди земельних ділянок)», внесений народними депутатами України Довбенком М.В., Матвієнком А.С., Козаченком Л.П., Демчаком Р.Є., (реєстр. № 2137а від 22.06.2015 р.)          

Доповідь: Довбенко М.В. -  народний депутат України

Співдоповідь: Корнацький А.О. – голова підкомітету 

 

5.      Про проект Закону України «Про внесення змін до статті 24 Закону України "Про Державний земельний кадастр" (щодо врегулювання підстав скасування державної реєстрації земельної ділянки за рішенням суду)»,  внесений народним депутатом України Голубовим Д.І.. (реєстр. № 2412 від 18.03.2015 р.)    

Доповідь:     Голубов Д.І.  -  народний депутат України

Співдоповідь: Корнацький А.О. – голова підкомітету 

 

6.      Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо безоплатної передачі музеям земельних ділянок у користування», внесений народними депутатами України Рабіновичем В.З., Томенком М.В.,   Мураєвим Є.В., Висоцьким С.В., та ін. , (реєстр. № 2732 від 24.04.2015 р.)

Доповідь:     Рабінович В.З. -  народний депутат України

Співдоповідь: Корнацький А.О. – голова підкомітету 

 

7.      Про проект Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про побічні продукти тваринного походження, що не призначені для споживання людиною" щодо деяких питань поводження з продуктами тваринного походження)», внесений народними депутатами України  Левченком Ю.В.,  Головком М.Й., Іллєнком А.Ю.,  Осуховським О. І., (реєстр. № 2863 від 15.05.2015 р.)  

Доповідь: Левченко Ю. В.- народний депутат України

Співдоповідь:  Юрчишин П.В. - голова підкомітету

      

8.      Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо приведення законодавства у сфері насінництва та розсадництва у відповідність до європейських та міжнародних вимог)», II читання (повторний розгляд), (реєстр. № 1460-1 від 24.12.2014 р.)            

Доповідь:  Дідич В.В.  – голова підкомітету

 

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено не головним:

 

Про проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо оптимізації бази оподаткування для   платників єдиного податку четвертої групи)», внесений  народними депутатами України Кучером М.І., Бакуменком О.Б.,  Юрчишиним П.В., (реєстр. № 2160 від 17.02.2015 р.)

Доповідь:  Кучер М.І. - народний депутат України

Співдоповідь:  Козаченко Л.П. – голова підкомітету           

 

Про проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення деяких податкових норм стосовно сільгосптоваровиробників»,  внесений  народним депутатом України   Нестеренком В.Г.,  (реєстр. № 2160-1 від 17.02.2015 р.)           

Доповідь:   Нестеренко В.Г. - народний депутат України

 Співдоповідь:  Козаченко Л.П. – голова підкомітету           

 

Про проект Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про заходи щодо стабілізації платіжного балансу України відповідно до статті XII Генеральної угоди з тарифів і торгівлі 1994 року" (щодо забезпечення конкурентоспроможності вітчизняної продукції)», внесений  народними депутатами України Галасюком В.В., Южаніною Н.П., Антонищаком А.Ф., Козаченком Л.П. та ін., (реєстр. № 2553а від 31.08.2015 р.)           

    Доповідь:   Козаченко Л.П. – голова підкомітету