Стартував новий етап грантової програми для виробників органічної продукції

16 травня 2023, 14:11

 

Попри виклики, які сьогодні мають українські аграрії у розпал війни, держава разом з міжнародними партнерами здійснює підтримку аграрного сектору, який є одним із ключових пріоритетів, інформують у Комітеті з питань аграрної та земельної політики.

Так, за інформацією Мінагрополітики розпочато прийом заявок 3-го етапу програми «Підтримка органічного сектору в Україні», який буде впроваджуватись за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP).

Відзначається, що на цьому етапі безповоротну нецільову допомогу буде надано заявникам, що є юридичними особами або ФОП, які працюють або релоковані зі звільнених територій України у Донецькій, Житомирській, Київській (лише область), Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській областях (відповідно до наказу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України).

Заявку на отримання екстреної підтримки необхідно надіслати не пізніше 21 травня 2023 року на електронну адресу info@organicinitiative.org.ua.

Результати будуть оприлюднені не пізніше 1 червня 2023 року.

Ознайомитись із положенням про грантову програму «Підтримка органічного сектору в Україні» в межах 3-го етапу можна за посиланням