ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ № 143

 

28 лютого 2024 року

11 год. 30 хв.

у режимі відеоконіеренції

 

 

Головував: Голова Комітету Гайду О.В.

Присутні народні депутати України члени Комітету: Богданець А.В., Бунін С.В., Герасимов А.В., Грищенко Т.М., Гузенко М.В., Костюк Д.С., Кириченко М.О., Кучер М.І., Лабазюк С.П., Литвиненко С.А., Мейдич О.Л., Нагаєвський А.С., Нікітіна М.В., Рудик С.Я., Салійчук О.В., Соломчук Д.В., Стернійчук В.О., Тарасов О.С., Торохтій Б.Г., Халімон П.В., Чайківський І.А., Чернявський С.М., Шол М.В., Юрчишин П.В.

Всього присутніх: 25

Відсутні народні депутати України – члени Комітету: Петьовка В.В., Столар В.М., Тимофійчук В.Я., Христенко Ф.В., Чорноморов А.О.

 

Присутні від секретаріату Комітету: керівник секретаріату Старинець О.Г., заступник керівника секретаріату Рудень О.В., головні консультанти Боремська З.В., Жидков О.Є., Корякіна І.І., Коляда О.М., Чужмир К.М., старший консультант Кантур С.В.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про проекти Законів про внесення змін до деяких законів України щодо обігу насіння сортів бавовника в Україні, поданий народним депутатом України Чернявським С.М. та іншими (реєстр.№ 10427 від 24.01.2024) про внесення змін до деяких законів України щодо поширення сортів бавовника в Україні, поданий народним депутатом України Чернявським С.М. та іншими (реєстр.№ 10427-1 від 07.02.2024).

2. Різне

 

СЛУХАЛИ: Про порядок денний засідання Комітету.

ВИСТУПИВ: Головуючий на засіданні Голова Комітету Гайду О.В., який запропонував народним депутатам України – членам Комітету проголосувати за прийняття порядку денного засідання Комітету.

ВИРІШИЛИ: затвердити порядок денний засідання Комітету. ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 24.

Рішення прийнято.

 

1. СЛУХАЛИ: Про проекти Законів про внесення змін до деяких законів України щодо обігу насіння сортів бавовника в Україні, поданий народним депутатом України Чернявським С.М. та іншими (реєстр.№ 10427 від 24.01.2024) про внесення змін до деяких законів України щодо поширення сортів бавовника в Україні, поданий народним депутатом України Чернявським С.М. та іншими (реєстр.№ 10427-1 від 07.02.2024).

ВИСТУПИВ: народний депутат України Чернявський С.М., який доповів по суті даного питання.

В обговоренні взяли участь: заступник Голови Комітету Рудик С.Я., перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Висоцький Т.М., заступник Міністра з питань стратегічних галузей промисловості України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Грищак Д.В.

ВИРІШИЛИ:

Рекомендувати Верховній Раді України:

1. Включити до порядку денного одинадцятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо обігу насіння сортів бавовника в Україні (реєстр.№ 10427) та проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо поширення сортів бавовника в Україні (реєстр.№ 10427-1).

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо поширення сортів бавовника в Україні (реєстр. № 10427-1) прийняти за основу і в цілому як Закон з техніко-юридичним доопрацюванням.

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо обігу насіння сортів бавовника в Україні (реєстр. № 10427) відхилити.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 22.

Рішення прийнято.

 

 

 


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку