СТЕНОГРАМА

засідання Комітету з питань аграрної та земельної політики

9 травня 2024 року

Веде засідання голова Комітету ГАЙДУ О.В.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Колеги, ще раз всім доброго дня.

 

_______________. Ранок, ще ранок.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Ранок, да. Доброго ранку. Будь ласка, сідайте. Колеги, сьогодні розглядаємо на засіданні наступне. Про заяву Миколи Сольського про відставку з посади міністра аграрної політики та продовольства України. Проект порядку денного було розіслано. Пропоную його затвердити.

Будь ласка, хто за таку пропозицію? Одноголосно.

Так, колеги, тоді починаємо розгляд питання про заяву Сольського Миколи Тарасовича про відставку з посади міністра аграрної політики та продовольства України. 25 квітня до Верховної Ради України надійшла заява Сольського Миколи Тарасовича про його відставку з посади міністра аграрної політики та продовольства України. Микола хотів прийти проговорити, але я думаю, що можемо починати. Будь ласка.

 

ТОРОХТІЙ Б.Г. Пане голово, в зв'язку з даною ситуацією і зауваженнями певних фракцій можемо ми поставити тоді на голосування – на розсуд залу винести? Не приймати ніякого рішення.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Так, я вважаю, що це нормальне буде рішення. Колеги, ми всі з Колей давно працювали разом і поважаємо як професійну людину і як голову комітету в минулому, як міністра аграрної політики. Тому я думаю, що те, про що казав Богдан Торохтій, для того, щоб ми все перенесли на розсуд залу, це буде доречно.

Тому ставлю на голосування пропозицію рекомендувати Верховній Раді України визначитись шляхом голосування щодо відставки міністра аграрної політики та продовольства України Сольського Миколи Тарасовича.

Прошу голосувати за дану пропозицію. Хто – за? На розсуд залу, да. Одноголосно.

Дякую. Комітет закритий.

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку