КОМІТЕТ З ПИТАНЬ АГРАРНОЇ ТА ЗЕМЕЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ

 

                                                                           

  

 

Протокол 89

30 квітня 2022 року

 

у режимі відеоконференції, 14 год. 00 хв.

                       

Головував: заступник Голови Комітету Чернявський С.М.

Присутні народні депутати України члени Комітету: Богданець А.В., Бунін С.В., Гайду О.В., Герасимов А.В., Грищенко Т.М., Гузенко М.В., Івченко В.Є., Костюк Д.С., Кучер М.І., Кириченко М.О., Лабазюк С.П., Литвиненко С.А., Нагаєвський А.С., Нікітіна М.В., Салійчук О.В., Соломчук Д.В., Тарасов О.С., Тимофійчук В.Я., Халімон П.В., Чорноморов А.О., Чайківський І.А., Шол М.В., Юрчишин П.В.

Всього присутніх: 24

Відсутні народні депутати України – члени Комітету: Мейдич О.Л., Петьовка В.В., Рудик С.Я., Столар В.М., Христенко Ф.В.

 

Присутні від секретаріату Комітету: керівник секретаріату Старинець О.Г., заступник керівника секретаріату Рудень О.В., головні консультанти: Коляда О.М., Жидков О.Є., старший консультант Кантур С.В.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо безперебійного виробництва та постачання сільськогосподарської продукції під час воєнного стану, друге читання (реєстр. № 7264 від 08.04.2022).

2. Різне

 

СЛУХАЛИ:

Про порядок денний засідання Комітету.

ВИСТУПИВ: Головуючий на засіданні заступник Голови Комітету Чернявський С.М., який запропонував народним депутатам України – членам Комітету проголосувати за прийняття порядку денного засідання Комітету.

ВИРІШИЛИ: затвердити порядок денний засідання Комітету. ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 24; «проти» - 0; «утрим.» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

 

1. СЛУХАЛИ: Інформацію про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо безперебійного виробництва та постачання сільськогосподарської продукції під час воєнного стану, друге читання (реєстр. № 7264 від 08.04.2022).

ВИСТУПИВ: голова підкомітету з питань харчової промисловості та торгівлі агропромисловими товарами Юрчишин П.В., який доповів по суті даного питання.

В обговоренні взяли участь: секретар Комітету Чайківський І.А., голова підкомітету з питань інновацій та інфраструктури у сфері агропромислового комплексу Гайду О.В., народні депутати України – члени Комітету Лабазюк С.П., Салійчук О.В.

ВИРІШИЛИ:

1. Рекомендувати Верховній Раді України прийняти проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо безперебійного виробництва та постачання сільськогосподарської продукції під час воєнного стану (реєстр. № 7264) у другому читанні та в цілому як Закон в редакції, запропонованій Комітетом, а також у разі його прийняття як Закону доручити Комітету разом з Головним юридичним управлінням Апарату Верховної Ради України здійснити редакційне та техніко-юридичне доопрацювання його тексту.

2. Доповідачем від Комітету на пленарному засіданні Верховної Ради України визначено народного депутата України Гайду О.В.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 24.

Рішення прийнято одноголосно.

 

2. В Різному

СЛУХАЛИ: Інформацію щодо цін (тарифів) на платні послуги, які надаються Держпродспоживслужбою.    

ВИСТУПИВ: секретар Комітету Чайківський І.А., який запропонував народним депутатам – членам Комітету заслухати на одному із засідань Комітету керівництво Держпродспоживслужби із зазначеною інформацією.

Пропозицію підтримано.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку